PROFIL


Ingolf Jakobsen Entreprenør A/S har eksisteret siden 1998 med Ingolf Jakobsen som ejer. Ingolf startede tilbage i 1971 entreprenørfirmaet Jakobsen & Blindkilde i kompagniskab med Svenning Blindkilde. Ingolf var en del af virksomheden indtil 1997.
I 1998 startede han Ingolf Jakobsen Totalentreprenør ApS, som siden udviklede sig og i forbindelse med omlægning til aktieselskab, skiftede virksomheden navn til Ingolf Jakobsen Entreprenør A/S. 
 
Den 1. juli 2017 indtrådte Claus Nordestgaard Bruhn som medejer af firmaet. Claus Nordestgaard Bruhn har arbejdet inden for byggebranchen siden 2005 og kommer fra en stilling som projektchef hos Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S.
 
Virksomheden er i det daglige drevet af Ingolf og Claus der, sammen med 20-25 kompetente og erfarne medarbejdere, udgør Ingolf Jakobsen Entreprenør A/S. 
Gennem tiden har virksomheden udført opgaver for forskellige bygherrer såvel virksomheder, private og det offentlige. Vi beskæftiger os med større og mindre opgaver i hele landet inden for jordarbejde, kloakarbejde, beton- og belægningsarbejde. 
Se hvad vi beskæftiger os med under de enkelte referencer.
+45 9748 7110